Affiliate webshop

Affiliate webshop laten maken?

Laat ons je nieuwe affiliate webshop maken.

Affiliate marketing is een vorm van marketing waar adverteerders samenwerken met partners (affiliates) met een prestatiegerichte betaling. Dit is een pay-per-sale model waar de adverteerder alleen uitbetaalt bij resultaat.

Je ontvangt dan als affiliate marketeer een commissie over de sale die jij mogelijkhebt gemaakt.

Affiliate adverteerders zijn vaak webshops, zij bieden producten of diensten aan. Zoals bijvoorbeeld Zalando.nl, Snipes.nl, De vakantiediscounter etc. Het doel van deze adverteerders is om meer verkeer en sales te genereren. Ze stellen hiervoor promotiemateriaal ter beschikking en koppelen hier een commissiestructuur aan.

affiliate webshop laten maken

Strategie affiliate webshop

Ben jij geïnteresseerd in het hebben van een affiliate webshop, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben de juiste ervaring in huis om jou te helpen bij het realiseren van je doelen.

We hebben ervaring met de grootste affiliate partner netwerken in Europa, zoals Daisycon en Tradetracker, en zijn bekend met de algehele werkwijze die ze voeren.

Kijk eens op een van de affiliate marketing websites die we hebben gebouwd: www.yoursneakerz.nl. Op deze affiliate webshop hebben we de beste aanbiedingen voor sneakers van meerdere affiliate marketeers samengesteld.

Affiliate webshop in WordPress.

Zodra we de eerste opzet van je webshop hebben doorgenomen en je bent er tevreden over beginnen wij met het echte werk. Wij bouwen webshops op het WordPress CMS. WordPress is een Open Source content management systeem. Er worden elke dag weer nieuwe plugins voor gecreëerd en de mogelijkheden zijn eindeloos.  Het is een eenvoudig beheerbaar systeem dat je na oplevering zelf kunt bijhouden. Hiervoor krijg je van een ons een gratis training!

In Google adverteren? Om meer potentiële klanten aan te spreken? Of de wesbhop optimaliseren voor SEO om de posities van de organische zoekresultaten te verhogen? Dit is bij ons allemaal mogelijk!


Wij bouwen een affiliate webshop in WordPress voor jou;

 • die daadwerkelijk conversies genereert (producten verkopen)
 • die past bij jouw doelstellingen
 • die op maat is gemaakt en in jouw huisstijl
 • die goed geïndexeerd is en gevonden wordt in zoekmachines
 • die volledig responsief is voor ieder apparaat

Daarnaast wordt je affiliate webshop supersnel (haal je webshop maar eens door Google Pagespeed of GTmetrics), heeft een geweldige user experience en is standaard volledig SEO ready.

 

 

affiliate webshop sneakers

En dan is je nieuwe affiliate webshop af

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke affiliate webshop die daadwerkelijk conversie genereert. Met de juiste tools ben je voortaan in staat om de bezoekersaantallen van je webshop te meten en je klanten regelmatig op de hoogte te houden van je onderneming. Wij zorgen ervoor dat we een Google Analytics account voor je aanmaken waarmee je de bezoekersaantallen van je website kunt tracken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je affiliate webshop regelmatig kan worden gecrawled door een Google Search Console account aan te maken en te koppelen aan je website.

Wil je nieuwsbrieven kunnen sturen? Dan zorgen wij ervoor dat we je webshop koppelen aan je Mailchimp account. Wil je aantrekkelijke en kant-en-klare e-mail templates die in lijn zijn met de huisstijl van je webhop? Ook dat kunnen we voor je maken. Kortom, ready-set-go!

Prijzen

Wat onze klanten zeggen

Ruim 100 tevreden ondernemers gingen je voor. Mad Media heeft al meer dan 100 succesvolle websites ontwikkeld voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven. Wij hebben klanten in Nederland, Spanje, Engeland en Duitsland. Op klantenvertellen.nl en Google kan je onze referenties terugvinden.

Wat een geweldig bedrijf! Professioneel, deskundig, meedenkend en bovenal wat een inzet. Wij hebben al jaren een ander bedrijf en Mad Media heeft voor ons nieuwe bedrijf de website met webshop ontworpen en gebouwd. Nog nooit zijn we zon bedrijf tegen gekomen als deze! Ik raad iedereen aan om voor Mad Media te kiezen!

Abid

Directeur, VT-Opleidingen.nl

Soms hoor je dat als iets te mooi klinkt om waar te zijn dat je het niet moet geloven.
Als Mad Media een voorstel doet wat eigenlijk te mooi is om waar te zijn dan regelen ze dat gewoon.

Onze website is geheel vernieuwd precies zoals wij het wilde hebben, zonder dat we alles tot in de kleinste details moesten voorkauwen. De communicatie liep zeer soepel, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten.

Ze kunnen zich erg goed verplaatsen in de klant waardoor ze precies weten wat je nodig hebt.

Helden. Colin

Directeur, Jouwrijles.nl

De klantenservice was uitstekend! Dit was voor ons van uiterst belang, we hadden een deadline afgesproken en die werd zonder problemen gehaald, de medewerkers bij Mad Media waren attentief tegenover onze persoonlijke behoeften en begrepen de requirements van de website direct. Ze kwamen met out of the box oplossingen om de website er nog beter uit te laten zien. Ze werkten snel, efficient. We zijn enorm tevreden over de website en de ervaring om met ze samen te werken, Cheers! Paul

Directeur, Tech-internships.com

Onze werkwijze.

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt voor je project word je dezelfde dag nog teruggebeld door onze web development, web shop development, of marketing specialist om de details van je project door te nemen. Je ontvangt hierna per mail onze offerte. Nadat je akkoord bent gegaan gaan we direct voor je aan de slag.

Projectbeschrijving
Allereest bespreken we het project. We kijken samen naar de huidige situatie en waar je naar toe wilt met je doelstellingen.
Conceptversie
Op basis van jouw wensen maken we een conceptversie. Ga je akkoord met het concept?  Dan beginnen we te bouwen.
Evaluatie en controle
Tussentijds evalueren we gezamenlijk de voortgang van het project.  Ben je tevreden? Dan bouwen we verder om het gehele project af te ronden.
We gaan live!
Nadat we het gehele project hebben geoptimaliseerd en afgerond, bespreken we de laatste details. We gaan live.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar een partner waar je mee kan sparren over dat nieuwe idee? Of wil je graag de mening van een professional horen over de huidige situatie van je website of webshop?

Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, we reageren dezelfde dag.

 • Zo snel mogelijk reactie
 • Makkelijk online accorderen
 • Uitgebreide informatie
 • Geheel vrijblijvend
 • Ruim 100 klanten gingen je voor
 • Gemiddelde beoordeling van 9,5

WordPress Lightbox
Offerte aanvragen