Facebook adverteren

Facebook adverteren, hoge conversies tegen lage kosten

Facebook adverteren? Wij bereiken meer potentiële klanten

Op Facebook kunnen we op basis van demografische gegevens, interessegebieden en Vind-ik-leuks heel specifiek bepalen wie de voor jou meest geschikte doelgroep is en deze op de juiste manier benaderen.  Zo zorgen we er dus voor dat jouw advertenties altijd op het juiste moment aan de juiste personen vertoond worden.

Onze gecertificeerde online marketeers beschikken over de juiste kennis om een volledige Facebook campagne voor jouw bedrijf op te starten, de voortgang ervan te bewaken en waar nodig bij te sturen om altijd de gewenste resultaten te behalen door middel van Facebook adverteren. 

Facebook adverteren

Geen onnodige kosten met Facebook adverteren

Wij richten Facebook campagnes altijd zo optimaal mogelijk in. Zo behalen we hogere conversiepercentages in combinatie met lagere kosten voor onze klanten. Wil je via Facebook adverteren en dit het liefst uitbesteden? Dan is Mad Media de ideale partner om mee samen te werken. 

Facebook adverteren

Waarom Facebook adverteren?

Facebook heeft in Nederland meer dan tien miljoen maandelijks actieve gebruikers, waardoor het potentieel van het platform enorm is. Met deze kennis in ons achterhoofd hebben wij ons gespecialiseerd in het adverteren via Facebook. 

Het voordeel van Facebook adverteren is dat jouw advertenties naast Facebook ook op Instagram en in apps van derden vertoond worden. Op deze manier komt je doelgroep herhaaldelijk met jouw product en/of dienst in aanraking. Daarnaast is het mogelijk om je advertenties bij bepaalde groepen wél en bij bepaalde groepen juist niet onder ogen te brengen, op basis van demografische data of interesses. Op deze manier bereik je alleen potentiële klanten die interesse hebben in jouw product of dienst, of mensen die mogelijk waardevol kunnen zijn voor jouw bedrijf. 

Facebook adverteren? Vraag dan een offerte aan

Facebook analyseren

Nadat we kennis hebben gemaakt met je bedrijf en je ons hebt verteld wat je doelen zijn gaan, wij voor je aan de slag.

Tijdens de eerste fase analyseren we het huidige Facebook gebruik van je bedrijf en bekijken we hoe we jouw doelgroep het best – en bij voorkeur beter dan je concurrenten – kunnen bereiken. Dit doen we onder andere door te meten welke advertenties het best uitpakken. We kijken dus bijvoorbeeld naar welke advertenties zo aantrekkelijk zijn dat je doelgroep erop klikt.

Facebook adverteren

 

Facebook adverteren & optimaliseren

Als je als bedrijf gaat Facebook adverteren is het belangrijk dat de bedrijfspagina volledig ingevuld en up-to-date is en gebruikers verschillende mogelijkheden hebben om de interactie met jouw bedrijf aan te gaan. Zo is het voor klanten heel waardevol om te weten waar ze jouw bedrijf kunnen vinden, wat de openingstijden zijn en hoe ze je kunnen bereiken.

Eén van de mogelijkheden is dat mensen contact opnemen via Messenger. Facebook houdt bij hoe lang het gemiddeld duurt voor iemand een reactie ontvangt en geeft jouw bedrijf aan de hand daarvan een beoordeling. Hoe beter jouw bedrijf beoordeeld wordt, hoe eerder mensen contact met jouw bedrijf opnemen.

Een negatieve beoordeling zou ervoor kunnen zorgen dat een klant naar de concurrent gaat. Omdat het niet altijd mogelijk is om direct te reageren, kun je mensen bijvoorbeeld een automatisch antwoord sturen dat de vraag in goede orde is ontvangen en dat er zo spoedig mogelijk een antwoord volgt.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook page.

Facebook adverteren

Facebook advertenties monitoren

Gedurende het hele proces houden onze professionals bij hoe de advertenties presteren en bekijken ze de mogelijkheden om meer uit bestaande en toekomstige advertenties te halen.

Advertenties die ondermaats presteren worden uitgezet en advertenties die wel de gewenste resultaten behalen worden uitgebreid geanalyseerd om de prestaties te stabiliseren. Zo bereiken wij, wat het doel ook is, precies wat jij voor ogen had.

Wij nemen maandelijks contact met je op om de voortgang van de campagnes te bespreken. Daarnaast ontvang je maandelijks een rapport met de behaalde resultaten, waardoor ook jij een goed overzicht hebt van de kosten en baten van de door ons opgezette Facebook campagnes.

Wij onderhouden onze campagnes, in tegenstelling tot onze concurrenten, wekelijks en in het begin zelfs dagelijks.

Kosten Facebook adverteren

Onze werkwijze bij Facebook adverteren

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt voor je project word je dezelfde dag nog teruggebeld door onze web development, web shop development, of marketing specialist om de details van je project door te nemen. Je ontvangt hierna per mail onze offerte. Nadat je akkoord bent gegaan gaan we direct voor je aan de slag.

Facebook adverteren analyseren
Analyseren
We doen onderzoek naar je doelgroep en brengen in kaart hoe we deze doelgroep het best kunnen bereiken.
Facebook adverteren optimaliseren
Optimaliseren
Voordat je begint met Facebook adverteren zorgen wij er voor dat je bedrijfspagina volledig ingevuld en up-to-date is.
Facebook adverteren monitoren
Monitoren
We houden bij hoe advertenties presteren en bekijken hoe we meer uit je huidige én toekomstige advertenties kunnen halen.
Facebook adverteren terugkoppeling
Terugkoppeling
We begrijpen dat jij graag wilt weten hoe de advertenties presteren. We houden je daarom elke maand op de hoogte van de resultaten.

Facebook adverteren?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Op zoek naar een partner waar je mee kan sparren over dat nieuwe idee? Of wil je graag de mening van een professional horen over Facebook adverteren?

Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, we reageren dezelfde dag.

WordPress Lightbox
Offerte aanvragen