Reseller programma

Wij maken websites voor jouw klanten

Hoe werkt het reseller programma

Jij verkoopt, wij leveren…

Dit reseller programma is zeer geschikt voor: drukkerijen, uitgevers, reclame- en marketingbureau’s. Wij bieden, als enige fullservice online marketing bureau in Nederland, onze diensten Whitelabel aan in een compleet partner programma. 

Whitelabel design 

Het reseller programma houdt in dat wij een webshop of website opleveren voor jouw klant, zonder dat deze kenmerken bevat van Mad Media. In de footer zal er (indien gewenst) een verwijzing komen naar jou als reseller. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je eigen website hoger zal worden gerankeerd in Google. In het CMS inlogscherm van WordPress zal ook het logo van jouw bedrijf worden gepresenteerd. 

Whitelabel templates voor websites en webshops 

Op een aparte pagina, die op geen enkele manier is voorzien van Mad Media kenmerken, hebben we de verschillende template mogelijkheden tentoongesteld, zodat jij makkelijk met jouw klant de wensen voor zijn design kunt doornemen.

reseller programma

Whitelabel handleiding

Voor jouw klanten krijg je een whitelabel handleiding toegestuurd bij elke website die we opleveren. Daarnaast hebben we de handleiding van het CMS online beschikbaar gemaakt. Vanuit het online dashboard kunnen jouw klanten deze bezoeken.

Mad Media maakt het nog makkelijker! 

Om jou als reseller het nog eenvoudiger te maken en jouw omzetverhoging te stimuleren verzorgen wij het volgende voor je:

  • Demonstratie en training WordPress, SEA, SEO, Webshops en Websites
  • Whitelabel offerteteksten
  • Whitelabel aanleverdocument
  • Hogere inkoopkorting bij >10 websites per jaar
  • Eigen dedicated support telefoon voor jouw eindklanten, wanneer wij opnemen doen we dat met jouw bedrijfsnaam
  • Inclusief 10 professionele (stock) foto’s
  • Onbeperkte service & support

Advies verkoopprijs

Als je lid wordt van het reseller programma, krijg je op al onze diensten en producten een inkoopkorting. Hoe meer je inkoopt, hoe meer korting je krijgt. We raden aan dezelfde prijzen te hanteren als die wij zelf aanbieden. Zie hierboven de adviesverkoopprijzen van de websites en websites huren. 

Betalingsvoorwaarden

Jouw klanten blijven jouw klanten, jij factureert jouw klanten, wij factureren jou.

Makkelijk akkoord geven

Ben je enthousiast over ons aanbod en wil je partner worden van ons? Dan kun je eenvoudig online akkoord geven door in de e-mail op de blauwe knop te klikken.

Verwerkovereenkomst 

Onze verwerkovereenkomst is met deze offerte meegestuurd. Als je onze offerte accepteert, ga je akkoord met onze verwerkovereenkomst en condities.

Word partner van ons reseller programma of vraag meer informatie aan!

 

 

Neem contact met ons op!

 

Heb je interesse om reseller te worden van Mad Media? Of wil je meer informatie? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Ben je benieuwd naar de websites die wij hebben gemaakt? Bekijk dan ons portfolio.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.

 

WordPress Lightbox
Offerte aanvragen