Webshop laten maken

Laat ons je nieuwe webshop maken.

Het starten van je eigen webshop hoeft tegenwoordig niet meer zo moeilijk of peperduur te zijn. Wij zijn liefhebber van WordPress in combinatie met WooCommerce. Hiermee kunnen we de mooiste webshops bouwen die compleet op maat gemaakt zijn en uitstekend geschikt zijn voor zoekmachines als Google. WooCommerce is een uitstekende webshop tool waarmee je overzichtelijk al je producten aan kunt bieden, variaties en filters kunt tonen en voorraden kunt bijhouden. Makkelijk nieuwe producten uploaden via een feed (of handmatig) en dagelijkse of wekelijkse updates laten doen is allemaal mogelijk met WooCommerce. Daarnaast onderhoud je heel gemakkelijk zelf de content van je webshop omdat je shop op WordPress is gebouwd.

website laten maken

Waarom WooCommerce?

WooCommerce biedt zeer veel functionaliteiten en is eenvoudig in beheer. We adviseren een webshop met WooCommerce vanwege het gebruiksgemak en de lagere kosten in vergelijking met bijvoorbeeld een systeem als Magento. Na oplevering kan jij, met een klein beetje uitleg, je eigen WordPress webshop bijhouden waardoor je hoge supportkosten kan besparen. Een product wijzigen, een nieuwe afbeelding toevoegen, een productomschrijving aanpassen of de voorraad aanpassen is makkelijk en snel en daar zijn wij fan van! WooCommerce is een plug-in die we kosteloos aan je bestaande website kunnen toevoegen en waarop we je webshop compleet bouwen. Je kunt kiezen uit duizenden thema’s, die stuk voor stuk responsief en professioneel zijn. Liever een compleet nieuw design zonder gebruik van een thema? Ook dat is geen probleem! Jouw webshop zal er precies uitzien zoals jij wilt.

Wat is er allemaal mogelijk met WooCommerce?

 • WooCommerce webshop op maat
 • Eindeloze betaalmogelijkheden, bijv. Ideal, Paypal of Creditcard
 • Een meertalige WordPress webshop
 • WooCommerce koppelen aan pakketdiensten zoals PostNL
 • Zoekmachine optimalisatie is mogelijk
 • Een supersnelle WordPress webshop (Wij hebben speciale hostingpakketten voor webshops)
website laten maken

En dan is je nieuwe webshop af

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke webshop die daadwerkelijk conversie genereert. Met de juiste tools ben je voortaan in staat om de bezoekersaantallen van je webshop te meten, je klanten regelmatig op de hoogte te houden en online meer succes te behalen. Heb je meer informatie nodig over hoe je jouw webshop kunt onderhouden met WooCommerce? Wij geven na oplevering een uitgebreide training en uitleg over het systeem. Je krijgt van ons uitleg over: je eigen producten aanmaken en/of wijzigen, SEO toepassen in je webshop, het aanpassen van de content of het bijhouden van een blog. Zo heb je altijd een vliegende start met je eigen webshop! En mocht je achteraf hulp nodig hebben met bijvoorbeeld online marketing, andere vragen hebben of extra functionaliteiten willen toevoegen, dan hoef je ons maar een berichtje te sturen of te bellen en wij regelen het!

Prijzen

Wat onze klanten zeggen

Ruim 100 tevreden ondernemers gingen je voor. Mad Media heeft al meer dan 100 succesvolle websites ontwikkeld voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven. Wij hebben klanten in Nederland, Spanje, Engeland en Duitsland. Op klantenvertellen.nl en Google kun je onze referenties terugvinden.

Wat een geweldig bedrijf! Professioneel, deskundig, meedenkend en bovenal wat een inzet. Wij hebben al jaren een ander bedrijf en Mad Media heeft voor ons nieuwe bedrijf de website met webshop ontworpen en gebouwd. Nog nooit zijn we zon bedrijf tegen gekomen als deze! Ik raad iedereen aan om voor Mad Media te kiezen!
Abid

Directeur, VT-Opleidingen.nl

Soms hoor je dat als iets te mooi klinkt om waar te zijn dat je het niet moet geloven. Als Mad Media een voorstel doet wat eigenlijk te mooi is om waar te zijn dan regelen ze dat gewoon. Onze website is geheel vernieuwd precies zoals wij het wilde hebben, zonder dat we alles tot in de kleinste details moesten voorkauwen. De communicatie liep zeer soepel, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten. Ze kunnen zich erg goed verplaatsen in de klant waardoor ze precies weten wat je nodig hebt. Helden. Colin

Directeur, Jouwrijles.nl

De klantenservice was uitstekend! Dit was voor ons van uiterst belang, we hadden een deadline afgesproken en die werd zonder problemen gehaald, de medewerkers bij Mad Media waren attentief tegenover onze persoonlijke behoeften en begrepen de requirements van de website direct. Ze kwamen met out of the box oplossingen om de website er nog beter uit te laten zien. Ze werkten snel, efficient. We zijn enorm tevreden over de website en de ervaring om met ze samen te werken, Cheers! Paul

Directeur, Tech-internships.com

Onze werkwijze.

 Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt voor je project wordt je dezelfde dag nog teruggebeld door onze web development, web shop development, of marketing specialist om de details van je project door te nemen. Je ontvangt hierna per mail onze offerte. Nadat je akkoord bent gegaan gaan we direct voor je aan de slag.

website laten maken
Projectbeschrijving

Allereest bespreken we het project. We kijken samen naar de huidige situatie en waar je naar toe wilt met je doelstellingen.

website laten maken
Conceptversie

Op basis van jouw wensen maken we een conceptversie. Ga je akkoord met het concept?  Dan beginnen we te bouwen.  

website laten maken
Evaluatie en controle
Tussentijds evalueren we gezamenlijk de voortgang van het project.  Ben je tevreden? Dan bouwen we verder om het gehele project af te ronden.
website laten maken
We gaan live!
Nadat we het gehele project hebben geoptimaliseerd en afgerond, bespreken we de laatste details. We gaan live.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Op zoek naar een partner waar je mee kan sparren over dat nieuwe idee? Of wil je graag de mening van een professional horen over de huidige situatie van je website of webshop? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, we reageren dezelfde dag.

 • Binnen 4 uur reactie
 • Makkelijk online accorderen
 • Uitgebreide informatie
 • Geheel vrijblijvend
 • Ruim 100 klanten gingen je voor
 • Gemiddelde beoordeling van 9,6

WordPress Lightbox
Offerte aanvragen