Website laten maken

Laat ons je nieuwe website maken.

Een mooi website dient geen doel als er geen conversie gegenereerd wordt. Daarom houden wij van functionele websites. Websites die het allerbelangrijkste niet uit het oog verliezen: het aantrekken van nieuwe klanten. Jouw website hoort jouw merk en jouw product of dienst zo goed mogelijk online te vertegenwoordigen, je identiteit op de juiste wijze weer te geven én de interesse van je doelgroep aan te wakkeren. Zie jouw website als je online visitekaartje. Hoe beter deze jouw bedrijfsidentiteit weergeeft, des te sneller een prospect in een klant verandert.

Wil jij graag een (nieuwe) volledig responsieve en technisch optimale website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

website laten maken

Strategie

Om een volledig functionele, aantrekkelijke en converterende website voor je te kunnen bouwen analyseren wij jouw bedrijfsidentiteit, concurrentie en doelgroep van A tot Z. “Wat maakt jouw bedrijf uniek?”, “Wat zijn jouw diensten en/of producten?”, “Wie zijn je concurrenten?” en voornamelijk “Wat zijn de interesses en voorkeuren van je doelgroep?”. Vervolgens maken we een design dat zo goed mogelijk aansluit op al deze punten.

 

projectbeschrijving
Projectbeschrijving
Allereest bespreken we het project. We kijken samen naar de huidige situatie en waar je naar toe wilt met je doelstellingen.
conceptversie
Conceptversie

Op basis van jouw wensen maken we een conceptversie. Ga je akkoord met het concept?  Dan beginnen we met bouwen.

 

Evaluatie en controle
Evaluatie en controle
Tussentijds evalueren we gezamenlijk de voortgang van het project.  Ben je tevreden? Dan bouwen we verder om het gehele project af te ronden.
We gaan live!
We gaan live!

Nadat we het gehele project hebben geoptimaliseerd en afgerond, bespreken we de laatste details en gaan we live.

WordPress website.

Zodra we de eerste opzet van je website hebben doorgenomen en je bent er tevreden over beginnen wij met het echte werk. Wij bouwen websites op het WordPress. WordPress is een Open Source contentmanagementsysteem (CMS). Er worden elke dag weer nieuwe plug-ins voor gecreëerd en de mogelijkheden zijn eindeloos. Achteraf een webshop aan je site koppelen of SEO doen om zo hogere rankeringen te behalen is allemaal mogelijk. Het is een eenvoudig beheerbaar systeem dat je na oplevering zelf kunt bijhouden. Hiervoor krijg je van ons een gratis training!

Wij bouwen een WordPress website voor jou,

 • die past bij jouw doelstellingen;
 • die op maat is gemaakt en in jouw huisstijl;
 • die goed geïndexeerd en gevonden wordt door zoekmachines;
 • die volledig responsief is voor ieder apparaat

Daarnaast wordt je WordPress website supersnel (haal je website maar eens door Google Pagespeed of GTmetrics), heeft je website een geweldige user experience en is standaard volledig SEO ready.

 

website laten maken

Wat krijg je:

 • Een unieke uitstraling en professioneel design: technisch & simpelweg perfect voor Google
 • Compleet op maat gemaakt
 • Geschikt voor tablet, mobiel, pc & laptop
 • WordPress beheerssysteem (nr. 1 in de wereld!)
 • Stock-afbeeldingen, galerij-functie en call-to-action knoppen
 • Google Analytics & Search Console aanmelding en installatie op je website
 • E-mail installatie en contactformulieren
 • Hosting op de allersnelste servers van Nederland
 • Dagelijkse back-ups & periodieke updates (het eerste jaar kosteloos!)
 • Makkelijk zelf te onderhouden
 • Geen onnodige maandcontracten
 • Onbeperkte (na-)service per telefoon, email of serviceticket.
 • Gratis training na oplevering

 

Wat klanten zeggen

 

Wat een geweldig bedrijf! Professioneel, deskundig, meedenkend en bovenal wat een inzet. Wij hebben al jaren een ander bedrijf en Mad Media heeft voor ons nieuwe bedrijf de website met webshop ontworpen en gebouwd. Nog nooit zijn we zo’n bedrijf tegen gekomen als deze! Ik raad iedereen aan om voor Mad Media te kiezen!

Abid

Directeur, VT-Opleidingen.nl

Soms hoor je dat als iets te mooi klinkt om waar te zijn dat je het niet moet geloven.
Als Mad Media een voorstel doet wat eigenlijk te mooi is om waar te zijn dan regelen ze dat gewoon.

Onze website is geheel vernieuwd precies zoals wij het wilden hebben, zonder dat we alles tot in de kleinste details moesten voorkauwen. De communicatie liep zeer soepel, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten.

Ze kunnen zich erg goed verplaatsen in de klant waardoor ze precies weten wat je nodig hebt.

Helden. Colin

Directeur, Jouwrijles.nl

De klantenservice was uitstekend! Dit was voor ons van uiterst belang, we hadden een deadline afgesproken en die werd zonder problemen gehaald, de medewerkers van Mad Media waren attentief tegenover onze persoonlijke behoeften en begrepen de vereisten voor de website direct. Ze kwamen met out of the box oplossingen om de website er nog beter uit te laten zien. Ze werkten snel en efficient. We zijn enorm tevreden over de website en de ervaring om met ze samen te werken, Cheers! Paul

Directeur, Tech-internships.com

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar een partner waar je mee kan sparren over dat nieuwe idee? Of wil je graag de mening van een professional horen over de huidige situatie van je website of webshop? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, we reageren dezelfde dag.

 • Binnen 4 uur reactie
 • Makkelijk online accorderen
 • Uitgebreide informatie
 • Geheel vrijblijvend
 • Ruim 100 klanten gingen je voor

WordPress Lightbox
Offerte aanvragen