Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zó geperfectioneerd dat zoekmachines je wel een goede positie moeten geven in de resultaten. Dat is wat wij doen.

Wat je moet weten over SEO.

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is afgeleid van de Engelse term Search Engine Optimization en is één van de beste tools die je onderneming kan helpen om de online vindbaarheid te vergroten. Het helpt bij het trekken van meer organische (gratis) bezoekers naar je website. Waar je met SEA betaalt per bezoeker (Cost per Click) en op korte termijn meer verkeer naar je website krijgt, lonen SEO inspanningen zich voornamelijk op de lange termijn. Zie het als een langdurige en meer permanente investering in een betere positionering van je website op zoekmachines als Google. Immers, zodra je ophoudt met het draaien van een advertentiecampagne ben je bovenaan in de zoekresultaten niet meer zichtbaar. Terwijl een betere positionering door middel van SEO niet snel terugvalt, zelfs al doe je er even niets aan.

Ben je benieuwd hoe jouw website momenteel scoort in zoekmachines? Laat ons gratis je website scannen op de allerbelangrijkste SEO aspecten en mis nooit meer een potentiele klant! 

Zoekmachine optimalisatie

6 Grote voordelen van SEO

Zoekmachine optimalisatie

Gratis bezoekers

Waar je met Google Ads (Adwords) per bezoeker betaalt, zijn organische bezoekers die door middel van SEO op je website komen gratis.
Zoekmachine optimalisatie

Gerichte targeting

Met SEO kunnen we gericht targeten op de voor jouw website belangrijke zoekwoorden. Hiermee realiseer je dus altijd relevante bezoeken.
Zoekmachine optimalisatie

Alles is meetbaar

Met Google Analytics kunnen we exact bijhouden hoeveel bezoekers je website heeft, waar ze vandaan komen, hoe ze zoeken en nog veel meer.
Zoekmachine optimalisatie

Geen beperkende budgetten

Waar je met SEA halverwege de dag al door je budget heen kan zijn, waardoor je ads niet meer vertoond worden, heb je dit met SEO niet.
Zoekmachine optimalisatie

Hogere CTR met SEO

Bij gerichte targeting op de voor jou relevante zoektermen kunnen we veel hogere doorklik-percentages (CTR) bereiken.
Zoekmachine optimalisatie

SEO = Bestaansrecht in de toekomst

SEO is een langetermijnstrategie die ervoor zorgt dat je website op de lange duur een relevante positie bereikt en behoudt.

Gratis SEO analyse

Hoe scoort jouw website?

Laat ons jouw website scannen en je precies vertellen hoe jouw website momenteel scoort en hoe je beter vindbaar kan worden in Google.

Wij testen jouw website op de volgende onderdelen:

  • Mobielvriendelijkheid
  • Gebruiksvriendelijkheid (user experience)
  • SEO
  • Technologie / snelheid

Vul snel het formulier in om jouw scan te ontvangen. Liever gelijk een SEO pakket aanvragen? Kies dan het pakket dat voor jou het meest geschikt is of vraag ons om advies. We helpen je graag verder!

 

Onze Strategie.

Het doel van een succesvolle SEO strategie is het genereren van betere posities in de (organische) zoekresultaten binnen zoekmachines zoals Google. Een perfect ontworpen website of webshop dient zijn doel immers pas als het op organische wijze bezoekers krijgt, dus geen pay-per-click. Met een eerste audit kunnen wij precies uitvinden hoe je website het momenteel doet in de zoekmachines en waar de knelpunten liggen. Vervolgens stellen wij een strategie op om stap voor stap een hogere positie voor jouw website te realiseren.

Bij het bepalen van onze strategie kijken we naar de volgende aspecten die van invloed zijn op de rankering van je website.

Zoekmachine optimalisatie
TECHNIEK
De techniek van je website is een belangrijke, bepalende factor in de positionering van de zoekresultaten. Je website moet een duidelijke structuur, nette (foutloze) code, mooie url’s en een snelle laadtijd hebben en mobielvriendelijk zijn. Bij Mad houden we van supersnelle en lichte websites die duidelijk navigeerbaar zijn voor je bezoekers.
Zoekmachine optimalisatie
CONTENT
Waardevolle en relevante content is tegenwoordig een van de allerbelangrijkste aspecten van goede SEO. Ook moet je content natuurlijk online gevonden worden door de juiste mensen (jouw doelgroep). Laat ons jouw content herschrijven met ijzersterke SEO teksten en zo de aandacht van je doelgroep grijpen.

 

Zoekmachine optimalisatie
POPULARITEIT
Je website moet online ‘aandacht’ genereren. Dat wil zeggen dat andere (relevante) websites en socialmediakanalen moeten verwijzen naar jouw website. Hoe meer dit gebeurt, des te waardevoller jouw website wordt in de ogen van zoekmachines. Dit noemen wij kwalitatieve linkbuilding.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar een partner waar je mee kan sparren over dat nieuwe idee? Of wil je graag de mening van een professional horen over de huidige situatie van je website of webshop? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, we reageren dezelfde dag.

WordPress Lightbox
Offerte aanvragen