Zoekmachine

optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO kan je niet negeren. Wil jij dat je gevonden wordt in Google en andere zoekmachines? Dan is het belangrijk om je content te optimaliseren.

Gratis SEO scan

Zoekmachine

optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO kan je niet negeren. Wil jij dat je gevonden wordt in Google en andere zoekmachines? Dan is het belangrijk om je content te optimaliseren.

Gratis SEO scan

Alles wat je moet weten

over zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is afgeleid van de Engelse term Search Engine Optimization en is één van de beste tools die je onderneming kan helpen om de online vindbaarheid te vergroten. Het helpt bij het trekken van meer organische (gratis) bezoekers naar je website. Waar je met SEA betaalt per bezoeker (Cost per Click) en op korte termijn meer verkeer naar je website krijgt, lonen SEO inspanningen zich voornamelijk op de lange termijn.

Zie het als een langdurige en meer permanente investering in een betere positionering van je website op zoekmachines als Google. Want, zodra je ophoudt met het draaien van een advertentiecampagne ben je bovenaan in de zoekresultaten niet meer zichtbaar. Dit terwijl een betere positionering door middel van SEO niet snel terugvalt, zelfs al doe je er even niets aan.

Benieuwd hoe jouw website momenteel scoort in zoekmachines? Laat ons gratis je website scannen op de belangrijkste SEO aspecten en mis nooit meer een potentiële klant!

Gratis SEO scan

 6 Grote voordelen van SEO

Gratis bezoekers

Waar je gratis met Google Ads (Adwords) per bezoeker betaalt, zijn organische bezoekers die door middel van SEO op je website komen gratis.

Gerichte targeting

Met SEO kunnen we gericht targeten op de voor jou website belangrijke zoekwoorden. Hiermee realiseer je dus altijd relevante zoekwoorden.

 

Hogere CTR met SEO

Bij gerichte targeting op de voor jou relevante zoektermen kunnen we veel hogere doorklik-percentages (CTR) bereiken.

Alles is meetbaar

Met Google Analytics kunnen we exact bijhouden hoeveel bezoekers je website heeft, waar ze vandaan komen, hoe ze zoeken en nog veel meer.

Geen beperkte budgetten

Waar je met SEA halverwege de dag al door je budget heen kan zijn, waardoor je ads niet meer vertoond worden, heb je dit met SEO niet.

SEO = bestaansrecht in de toekomst

SEO is een langetermijnstrategie, omdat het ervoor zorgt dat je website op de lange duur een relevante positie bereikt en behoudt.

Benieuwd hoe jouw website scoort op SEO?

Gratis SEO scan

Onze strategie

Het doel van een succesvolle SEO strategie is het genereren van betere posities in de (organische) zoekresultaten binnen zoekmachines zoals Google. Een perfect ontworpen website of webshop dient zijn doel immers pas als het op organische wijze bezoekers krijgt, dus geen pay-per-click. Met een eerste audit kunnen wij precies uitvinden hoe je website het momenteel doet in de zoekmachines en waar de knelpunten liggen. Vervolgens stellen wij een strategie op om stap voor stap een hogere positie voor jouw website te realiseren. Bij het bepalen van onze strategie kijken we naar de volgende aspecten die van invloed zijn op de rankering van je website.

Techniek

De techniek van je website is een belangrijke, bepalende factor in de positionering van de zoekresultaten. Je website moet een duidelijke structuur, nette (foutloze) code, mooie url’s en een snelle laadtijd hebben en mobielvriendelijk zijn. Bij Mad houden we van supersnelle en lichte websites die duidelijk navigeerbaar zijn voor je bezoekers.

Content

Waardevolle en relevante content is tegenwoordig een van de allerbelangrijkste aspecten van goede SEO, maar jouw content moet natuurlijk ook online gevonden worden door de juiste mensen (jouw doelgroep). Laat ons jouw content herschrijven met ijzersterke SEO teksten en zo de aandacht van je doelgroep grijpen.

Populariteit

Je website moet online ‘aandacht’ genereren. Dat wil zeggen dat anderen (relevante) websites en social mediakanalen moeten verwijzen naar jouw website. Hoe meer dit gebeurt, des te waardevoller jouw website wordt in de ogen van zoekmachines. Dit noemen wij kwalitatieve linkbuilding.

Gerelateerde blogs

SEO Trends 2019

SEO Trends 2019

De opkomst van virtuele assistenten zoals Google Assistant maakt zoekopdrachten uitvoeren een stuk makkelijker. Niet alleen veranderen geschreven zoekopdrachten in…

Lees meer
Mobile first

Mobile first

Wat betekent dat? Jarenlang maakten bijna alle websitebezoekers gebruik van een vaste computer. Sinds de opkomst van smartphones is dit aantal geleidelijk steeds meer afgenomen…

Lees meer

Contact

Connect

Wil je meer weten over ons, onze diensten of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de onderstaande gegevens of stuur ons een bericht met het contact formulier.

Connect

Contact

Wil je meer weten over ons, onze diensten of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de onderstaande gegevens of stuur ons een bericht met het contact formulier.

WordPress Image Lightbox Plugin